PODELI

WWW – Još dva dana ostalo je do kraja roka za prijave na Booster Lab vikend takmičenje za turističke startape koji se održava širom svijeta u organizaciji kompanije Booking.com.

Ovaj događaj omogućava edukaciju i mentorstvo startapima u ranoj fazi razvoja, a evropski dio događaja održaće se u Barseloni od prvog do trećeg decembra. Izabrani timovi imaće priliku da ubrzaju razvoj kroz stručne radionice, dok su za najbolje predviđene nagrada u vrijednosti između 10.000 i 25.000 dolara.

– Tokom vikenda početnički startapovi će imati priliku da uče od stručnjaka iz oblasti održivog turizma i uparaju se sa najboljim mentorima iz Booking.com kako bi im pružili smjernice i podršku kakobi bili sposobni da upravljaju rastom njihovog preduzeća. Okruženi strastvenim ljudima i sa najboljim alatima i pristupima koji im stoje na raspolaganju, startapi će preduzeti neophodne korake da postignu viši stepen razvoja i postanu uticajniji na tržištu – navode na zvničnom sajtu događaja.

Najbolje prezentacije tokom pitch sesije, imaće priliku da osvoje od 10.000 do 25.000 dolara koje je obezbjedila ova kompanija za dalje unapređenje projekata.

Osim potencijalnih nagrada, edukativnih predavanja i radionica, timovi će dobiti priliku i da se upoznaju sa ekspertima iz industrije turizma.

Možda traje samo jedan vikend, ali učesnicima donosi trodnevni program prepun zanimljivih i korisnih aktivnosti

Startapi će biti razvstani u dvije kategorije – Destinations Unlocked i Inclusive Growth pri čemu prva razmatra inovativna rješenj u oblasti masovnog turizma a druga se odnosi na biznise koji pomažu razvoj lokalnih ekonomija.

Pravo učešća na Booster Lab vikendu izboriće od 10 do 15 startapa u ranoj fazi razvoja iz Evrope, a aplikacioni formular je jednostavan i brzo se popunjava.