PODELI

PODGORICA – Paulina Sigulska Tener i Mariano Kostelec novi su najavljeni govornici na Startap samitu koji će se održati u aprilu u Barseloni, potvrdili su nam organizatori. 

Sigulska Tener će na Startap samitu govoriti na temu “preduzetništvo i BDSM” u okviru koje će posjetiocima ponuditi paralele o sličnostima između ta dva naizgled nespojiva fenomena.

Sigulska Tener je londonska preduzetnica, posebno poznata po osnivanju GrantTree u 2010. čiji je cilj pomoć u navigaciji i automatizaciji složenog svijeta vladinog finansiranja. Od tada je ekipa organski porasla sa dva na skoro 40 ljudi, i zaradila oko 60 miliona funti od usluga za više od 600 tehnoloških kompanija. Osim toga, GrantTree je jedan od pionira uvođenja sistema holokracije – decentralizovanog načina upravljanja u državnim institucijama.

Paulina je takođe seed investitor, startap mentor i iskusni govornik.

Mariano Kostelec će na Startap samitu podijeliti sopstvena iskustva o tome kako su on i njegovi suosnivači izgradili najbrže rastuću internacionalnu web stranicu za rezervaciju studentskog smještaja.

Mariano Kostelec  je ambiciozni preduzetnik i građanin svijeta, koji je do sad živio u deset različitih zemalja. Studirao je na Kraljevskom koledžu u Londonu i radio za Goldman Saks prije nego što se pridružio grupi, kako bi krenuli u ekspanziju na tržišta Japana i Kine. Nakon povratka u Evropu, postao je suosnivač  Uniplaces.com, koji je danas najveći portal za studentski smještaj. Do sada, Uniplaces je sakupio oko 30 miliona eura investicija od Atomika i drugih vodećih VC kompanija. Startap ima sjedište u Lisabonu i sada zapošljava oko 200 ljudi. U Uniplacesu, Mariano je zadužen za operacije, marketing i međunarodnu ekspanziju.

Ranije najavljeni govornici su osnivač Glovo startapa Oskar Pjer, serijski preduzetnik Morten Lund, Danska zvijezda preduzetništva Ida Tin, najpoznatiji ekspert za prodaju iz Silicijumske Doline Steli Efti, i kralj CEO optimizacije Rikardo Zakoni.

Karte su već sada u prodaji, ali za sve one koji ih kupe do petog januara važi popust od 20% ako ukucate kod EU-NL-20 na ovom linku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here