PODELI

WWW – Silicone Valley, sada već kultna HBO komična serija koja prati život i rad jednog startap tima u Silikonskoj dolini, biće nastavljena u martu, a produkcija je danas objavila trejler koji najavljuje petu sezonu serijala.

Serija je već nakon prve sezone emitovanja izrasla u nešto mnogo više od standardne HBO komedije uvodeći u priču realne aktere IT industrije, kao i stvarne događaje poput Techcrunch Disrupt takmičenja za startape koje se tradicionalno održava u San Francisku.

Zato je serija sa svakom novom sezona dobijala sve veći broj ljubitelja i to ne samo iz svijeta IT industrije i startapa nego i mnogih drugih gledalaca koje je fenomenalna glumačka ekipa uspjela da “zakuca” za male ekrane.

Naravno priča nastavlja da prati Pied Piper ekipu, dok u trejleru vidimo jednu od najupečatljivijih scena sa Ričardom na koje smo se navikli kroz ranije sezone što ej naglo povraćanje izazvano uzbuđenjem, a tu su neprevaziđeni Gevin Belson i ostatak ekipe.

U peti sezoni će se, sudeći prema trejleru pojaviti i dodjela nagrada “The Tech Avards”, za koju se čini da je aluzija na Crunchies – TechCrunch dodjelu nagrada za dostignuća u tehnološkoj industriji.

Ono što najviše upada u oči tokom trejlera je taj što se ne pojavljuje lik Erliha Bakmana kojeg je u prethodne četiri sezone tumačio maestralni T. J. Miller i koji je za većinu hardcore ljubitelja serijala bio i srce i duša Silikonske doline.

Iako je Milerov izostatak iz pete sezone najavljen još prošlog maja i dalje mnogi fanovi nisu htjeli ili željeli da povjeruju da populari Bakman neće biti dio ekipe, ali ih je sada ovaj trejler konačno razuvjerio.

Tako peta sezona ekipu Pied Pipera stavlja u potpuno drugačije orkuženje u odnosu na četiri prethodne sezone jer su sada naši junaci na čelu velike tehnološke korporacije, dok istovremeno mogu postati beskućnici jer je prema scenariju Erlih Bakman nestao, a njegovom kućom sada rukovodi Džijan Džang simaptični mladi kineski programer koji nas je zasmijavao u ranijim sezonama.

Emitovanje prve epizode pete sezone zakazano je za 25. mart

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here