PODELI

PODGORICA – Keri O'Šej Gorgon (Kerry O’Shea Gorgone), direktorica strategije u MarketingProfsu, vodećem izvoru informacija za više od 600.000 marketinških profesionalaca širom svijeta, i voditeljka Marketing Smarts podcasta, novi je najavljeni govornik na Spark.me konferenciji saopštili su organizatori.

Keri O'Šej Gorgon je advokatica, podcaster, govornica i pisac. Kao direktorica strategije u MarketingProfsu, Gorgon dizajnira programe obuke za klijente širom svijeta, a u slobodno vrijeme piše za neke od najpopularnijih sajtova u marketinškoj i PR industriji, uključujući blog Marka Šejfera {grow}, Social Media ExplorerEntrepreneurSpin Sucks, MackCollier.com, i Huffington Post

Gorgon je jedna od rijetkih osoba u industriji koje, sa podjednakom stručnošću, mogu govoriti i o pravu i o kreiranju efektivnog sadržaja za društvene medije. Pored toga što je licencirani advokat (diplomirala je prva u svojoj generaciji), veoma je cijenjena kao podcaster u marketinškoj industriji. Domaćin je serije nedeljnih intervjua MarketingProfsa, pod nazivom Marketing Smarts, koju je Fast Company proglasio za jedan od najboljih poslovnih podcasta na internetu, a časopis Inc.  ju je uvrstio među “19 podcasta vrijednijih od diplome mastera poslovne administracije”. U svojoj emisiji ugostila je vodeća imena iz oblasti industrije društvenih medija kao što su Chris Brogan, Ann Handley i Gary Vaynerchuk, i neke od poznatih ličnosti kao što su Jon Taffer iz rijaliti programa „Bar Rescue“, glumica Jane Seymour i glumac Alan Alda.  Intervjuisala je top menadžere iz organizacija kao što su IBM, National Geographic, Dell i Baltimore Ravens.

Organizatori Spark.me su ranije objavili ime prvog ovogodišnjeg glavnog govornika – u pitanju je Mark Šejfer (Mark W. Schaefer), jedan od vodećih svjetskih stratega u oblasti marketinga na društvenim medijima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here