PODELI

PODGORICA – Organizacioni tim Spark.me , jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Evropi, objavio je da je novi glavni govornik na Spark.me konferenciji Itaj Talgam, simfonijski dirigent koji je svoje sposobnosti proširio na  državnu administraciju, javnu upravu, obrazovanje i biznis.

Itaj Talgam je orkestarski dirigent, koji je dobio status “dirigenta ljudima” primjenjujući dirigentsko iskustvo u organizaciji ljudi u  vladi, akademskim aktivnostima, biznisu, obrazovanju, terapiji, to jest u bilo kom sektoru života u kome su saradnja i zajedništvo poželjni. Predavač je liderstva kompanijama sa čuvene liste Fortune 500, neprofitnim organizacijama i univerzitetima, kao i na konferencijama širom sveta, uključujući TED, Google Zeitgeist-u i na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu.

Predavanja Itaja Talgama se zasnivaju na kontinuiranom dijalogu, i njih su imali priliku da dožive milioni direktnih ili onlajn slušalaca i učesnika širom sveta. Njegovo legendarno predavanje na TED konferenciji, pod nazivom “Vodi kao veliki dirigenti” ima preko tri miliona pregleda, a njegova prva knjiga  “The Ignorant Maestro” ili “Kako veliki Lideri inspirišu nepredvidivu brilijantnost”, objavljena je u maju 2015.

Talgam sebe vidi kao učenika kompozitora, pijaniste i dirigenta Leonarda Bernštajna, a njegov međunarodni debi se odigrao 1987. godine kada ga je baš maestro Bernštajn izabrao i predstavio pred nastup. Nakon tog veoma uspešnog nastupa, Talgam je vodio mnoge orkestre u Evropi, čak je bio i prvi izraelski dirigent koji je nastupao sa Sankt-Peterburgškim filharmonijskim orkestrom i Lajpciškom operskom kućom. Vodio i snimao sa svim glavnim orkestrima Izraela, uključujući Izraelsku filharmoniju.

Rođen u Tel Avivu, Itaj Talgam je dobio diplomu Jerusalimske akademije za muziku i ples, bivše Jerusalimske Rubin akademije. Studirao je i u Francuskoj, Italiji i Sjedinjenim Američkim Državama. Diplomirao je i na studijama filozofije na Hebrejskom univerzitetu u Jerusalimu.

Organizatori konferencije Spark.me su do sada objavili imena devet ovogodišnjih govornika. Neki od njih su Mark Šejfer, vodeći svetski marketinški strateg, Mike Masimino, bivši astronaut NASA-e, profesor Univerziteta Kolumbija, i poznato televizijsko lice koje se šest puta pojavilo u popularnoj humorističkoj TV seriji “Štreberi”, Deniz Li Jon (ekspert u oblasti brendinga, konsultant i autorka nekoliko bestselera), Bojd Malterar (bivši glavni inženjer Xbox  konzole, koji je osnovao Xbox Live i XNA service), Diradž Mikardži (suosnivač Šazama, aplikacije koju je Epl kupio za 400 miliona dolara 2017. godine) i mnogi drugi.

Karte za konferenciju Spark.me 2018 se mogu kupiti na zvaničnom sajtu konferencije – www.spark.me . Cijena karte je 300€ i uključuje pristup svim predavanjima (26-27. maj), radionicama (25. maj), startap takmičenju (26-27. maj), ručak u hotelu Mediteran na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u toku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (26. maj). Cijena karte ne uključuje troškove prevoza i smještaja. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Konferencija Spark.me održaće se po šesti put, 26. i 27. maja, u hotelu Mediteran u Budvi pod generalnim sponzorstvom kompanije m:tel. U skladu sa težnjom da svake godine dodatno obogate program konferencije, organizacioni tim Spark.me 2018 je za učesnike konferencije pripremio seriju besplatnih radionica iz oblasti marketinga i preduzetništva, koje će se održati 25. maja u hotelu Mediteran u Budvi. Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena – .ME, koja od 2013. godine organizuje konferenciju jednom godišnje u Budvi.

Za više informacija o Spark.me 2018 posjetite zvanični sajt konferencije, Facebook stranicu, Twitter nalog i Instagram nalog.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here