PODELI

BUDVA – Konferencija Spark.me održaće se, po šesti put, ovog vikenda, 26. i 27. maja, u hotelu Mediteran u Bečićima u organizaciji kompanija doMEn d.o.o i pod generalnim sponzorstvom kompanije m:tel.

Spark.me nudi priliku učesnicima da o aktuelnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa preko 550 učesnika konferencije iz 27 država širom svijeta, među kojima će naći lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.

Organizatori konferencije Spark.me su ranije objavili imena dvanaest ovogodišnjih govornika: Mark Šejfer jedan od vodećih svjetskih stratega u oblasti marketinga na društvenim medijima koji svoje znanje i iskustvo dijeli na jednom od pet najposjećenijih marketinških blogova na svijetu, Mike Masimino (bivši astronaut NASA, profesor na Univerzitetu Kolumbija, autor bestselera), Deniz Li Jon (ekspertkinja u oblasti brendinga, konsultantkinja i autorka nekoliko bestselera),Itaj Talgam (prvi je izraelski dirigent koji je nastupao sa Filharmonijom iz Sankt Peterburga, trener liderstva i TED govornik čiji govor ima više od tri miliona pregleda na internetu), Ksenija Čumi (digitalna influenserka u oblasti visoke mode sapreko 7 miliona pratilaca na društvenim mrežama, internet preduzetnica i tri trostruka TEDx govornica),Bojd Malterer (bivši glavni inženjer za Xbox igračku konzolu, osnivač Xbox Live i XNA service), Diraž Mukardži (suosnivač Šazama, aplikacije koju je Epl kupio za 400 miliona dolara 2017. godine), Dejv Birs (osnivač digitalne marketinške konsultantske kuće čiji su klijenti Gugl, Bi Bi Si i drugi), Keri O Ši Gorgon (direktorica strategije u MarketingProfs-u, vodećem izvoru informacija za više od 600.000 marketinških profesionalaca širom svijeta),Džon Burhart (nagrađivani predavač, specijalista za oblast marketinga sadržajem), Met Dezmije (strateg koji pomaže brendovima i organizacijama da postanu svjetski poznati, povećaju broj kupaca i razviju proizvode za 21. vijek) i kiborg-umjetnici Nil Harbison i Mun Rivas.

U skladu sa težnjom da svake godine dodatno obogate program konferencije, organizacioni tim Spark.me 2018 je za učesnike konferencije pripremio seriju besplatnih radionica iz oblasti marketinga i preduzetništva, koje se održavaju danas u hotelu Mediteran.

Agenda Spark.me konferencije je na sljedećem linku.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here