PODELI

Zajednica Python Belgrade organizuje prvu PyCon Balkan 2018 konferenciju koja će se održati od 16. do 18. novembra u Hilton hotelu u Beogradu.

Konferencija je nastala kao rezultat redovnih meetup-ova Zajednice Python Belgrade u protekle tri godine. Po rečima organizatora, Beograd je savršeno mjesto za organizovanje ovakve konferencije jer je dom velikog broja startapa i stalno rastuće IT zajednice.

Konferencija je će trajati tri dana i obuhvataće predavanja, panel diskusije i radionice koje će biti prilagođene nivou znanja posjetilaca.

Neki od najavljenih predavača su Andrej Soldatenko Senior Developer u firmi Toptal, Dejvid Krejmer, CEO Sentrija, Eugenio Valdano predavač na kalifornijskom univerzitetu, Rasel Kit Magi Django core developer i mnogi drugi.

– Naš cilj je da pomognemo developerima i novim biznisima da otkriju novu Python tehnologiju i da rastu kako u svojoj zajednici, tako i u regionu. Ne morate biti stručnjak da biste učestvovali na konferenciji, potrebna vam je samo strast za Python programskim jezikom, navodi se na njihovom sajtu.

Python Belgrade je osnovan 2015. godine i sada ima 1400 članova i 17 meetup-ova iza sebe. Karte za događaj se kreću od 85 do 150 eura i mogu se kupiti na ovom linku.

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here